Loading...
360 2018-03-14T10:51:14+00:00

Een 360 graden video, 360 graden foto of een Google Maps Business tour

Beeldproductie besteed veel aandacht aan nieuwe beeldtechnieken. 360 is hierin een vrij recente ontwikkeling, die zichzelf steeds meer laat zien. 360 trekt altijd de aandacht en zorgt voor een unieke beeld beleving.

Wij beschikken over professionele 360-graden camera’s en audio opname apparatuur. Onze 360 graden video’s worden opgenomen in 8k of 4k tot wel 120FPS. 360- fotografie kunnen wij tot zelfs 12K leveren en ook 360 graden HDR fotografie kan worden toegepast.

Bekijk hieronder wat onze 360 graden beeldproducenten voor uw bedrijf, organisatie of evenement kunnen betekenen.

360 Graden Video

WAT KAN BEELDPRODUCTIE VOOR U BETEKENEN ALS HET GAAT OM 360 GRADEN VIDEO

sep_symbool

360 graden video opnames geven de kijker de mogelijkheid om ergens aanwezig te zijn waar hij eigenlijk niet bij had kunnen zijn. Wat is er dan nog mooier om daadwerkelijk rond te kunnen kijken op de plek?

Door middel van 360 graden weergave is het mogelijk voor de kijker om zelf te bepalen waar hij kijkt in plaats van verplicht naar een bepaald punt te kijken. Omdat de kijkers zelf kunnen bepalen waar ze naar kijken, laat u de kijker ervaren hoe uw evenement was. Ook kan de kijker, door middel van een speciale bril, met zijn of haar telefoon, midden in de video terecht komen. Inmiddels wordt 360 graden video volledig ondersteunt door Youtube en Facebook.

360 Graden Fotografie

Uit onderzoek van Ipsos in opdracht van Google, bleek reeds in 2014 al dat 44% van consumenten die naar bedrijven zoeken ook gebruik maken van een kaartproduct als Google Street View. Met Google Street View | Trusted bied jij klanten de mogelijkheid om niet enkel de straat waarin jouw bedrijf staat in 360 graden te bekijken, maar bied je tevens de mogelijkheid jouw bedrijf van binnen te bekijken.

Middels een 360 graden tour komen ze in contact met jouw bedrijf op een leuke, unieke en innovatieve manier. Jij laat zien wat je te bieden heeft, wat jouw bedrijf doet en hoe jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Je bereikt jouw klanten op het ideale moment, namelijk op het moment dat zij zich oriënteren op waar zij willen gaan eten, slapen, winkelen of stappen.

Google Maps Business Tour

BEELDPRODUCTIE PRODUCEERT VIDEO’S VOOR ZOWEL PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

sep_symbool

Alle video’s worden opgenomen in FullHD-formaat of 4k pro- res. Daarnaast is er de mogelijkheid voor aanvullingen zoals animaties en/ of visuele effecten.

Sinds kort behoren wij tot een van de weinige Nederlandse bedrijven met een professionele 360graden camera. Wij leveren 360graden video’s tot wel 8k pro- res.(livestream, 3d)

WhatsApp chat