Een nieuwe website hosten

sep_symbool

Een nieuwe website hosten   •   Februari 4, 2019

Om uw website online zichtbaar te maken is het gebruikelijk dat uw website bij een hostingpartij word gehost. Het hosten van een website houdt in dat u maandelijks of jaarlijks een hosting partij betaald voor een plek waar u uw website online kan zetten. Zie het als een online usb-stick die u huurt van een hosting partij. Op deze usb-stick plaatst u uw website, daarnaast linkt u uw domeinnaam aan uw hostingpakket en zo staat u online. Vanaf dat moment bent u online zichtbaar voor het grote online publiek.

Verschillende hostingpartijen?

Alleen al in Nederland bestaan er onwijs veel hostingpartijen. Als leek zie je dan al snel door de bomen het bos niet meer. Daarnaast biedt elke hosting partij verschillende hosting pakketten aan.

  • Wat is het verschil tussen de ene en de andere hosting partij?
  • Waarom zou ik voor dit hosting pakket kiezen en niet voor die ander?
  • Hoeveel verkeer kan mijn website aan?
  • Wat is een SSL certificaat of hoe stel ik hem in?
  • Hoe stel ik mijn info@.. Email adres in?

Allemaal vragen die je jezelf zult afvragen in de zoektocht naar een geschikte hostingpartij.

Beeldproductie regelt voor u de hosting

Omdat wij bij Beeldproductie al jaren websites onderbrengen bij verschillende hostingpartijen weten wij inmiddels wel welke hostingpartij je wel en niet moet hebben. Wij brengen meerdere websites onder en kunnen uw toekomstige website goedkoper hosten dan dat u dit waarschijnlijk zelf zou kunnen. Ook hebben wij korte lijntjes met onze hosting partij en monitoren wij continue de websites voor onze klanten. Daarnaast scheelt het voor u als klant een hoop uitzoek werk.

Hou er wel rekening mee dat wij enkel websites hosten die bij ons in beheer zijn. Als u verder vragen heeft m.b.t. het hosten van uw website, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.