360 Graden Video

360 graden video’s geven de kijker de mogelijkheid om ergens aanwezig te zijn waar hij eigenlijk niet bij had kunnen zijn. Wat is er dan nog mooier om daadwerkelijk rond te kunnen kijken op de plek?

Door middel van 360 graden video’s is het mogelijk voor de kijker om zelf te bepalen waar hij kijkt in plaats van verplicht naar een bepaald punt te kijken. Omdat de kijkers zelf kunnen bepalen waar ze naar kijken, laat u de kijker ervaren hoe uw evenement was. Ook kan de kijker, door middel van een speciale bril, met zijn of haar telefoon, midden in de video terecht komen. Inmiddels worden 360 graden video’s volledig ondersteunt door Youtube en Facebook.

Meer informatie over het filmen, stitchen, monteren van 360 graden video’s vind u op deze pagina; Professionele 360 graden videograaf gezocht

Bij ons kunt u een 360 graden video laten maken van hoge kwaliteit, wij werken met de beste 360 graden camera’s op de markt en hebben jaren ervaring met de productie van 360 graden video, voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vragen?

WIJ BIJTEN… ONS GRAAG VAST IN UW VOLGENDE PROJECT

Contact