Waarom kies je voor WordPress Webdesign?

sep_symbool

WordPress Webdesign   •   Januari 3, 2018

Om te beginnen bestaan er naast WordPress nog tal van andere CMS systemen. (CMS = Content Management Systeem) Voorbeelden hiervan zijn Drupal, TYPO3, ProcessWire en Joomla. Ook zijn er webdesigners die met hun eigen CMS systeem werken.

Dit laatste vinden wij bij Beeldproductie de minst goede keuze in het belang van onze klanten. Er zijn nog steeds veel bedrijven die klanten proberen te verleiden met een in-house ontwikkeld CMS systeem. Als je eenmaal hebt gekozen voor een in-house CMS systeem kan je niet zomaar meer terug. Grote nadelen van een in-house CMS systeem zijn dan ook de limieten ervan.
Het komt vaak voor dat de webdesigners meer tijd bezig zijn met het up-to-date houden van het in-house CMS systeem dan met de ontwikkeling van uw website. Vaak gaat u op dit moment dan ook nadelen ondervinden. De tarieven voor aanpassingen gaan omhoog en de website zal steeds meer foutmeldingen geven. Kwalitatief gaat uw website achteruit en er is haast geen ontwikkeling meer. Het valt u ineens ook op dat een aanpassing bij Beeldproductie of een andere webdesigner goedkoper is. Maar helaas, u kunt de webdesigners van Beeldproductie of een ander geen aanpassingen laten verrichten. Dit omdat wij niet de mogelijkheid hebben om aanpassingen te doen in het in-house CMS systeem. Als het helemaal tegenzit betaalt u ook nog maandelijkse licentie kosten voor de in-house CMS.

Bij Beeldproductie

adviseren wij altijd om niet te kiezen voor een open source CMS systeem. Natuurlijk bent u vrij om zelf een keuze te maken. Zoek en vergelijk naar webdesigners als Beeldproductie die werken met een open source CMS systeem. Wilt u meer informatie neem dan hier contact op met een van onze specialisten.

De 8 Voordelen van een open source CMS-systeem

  • Gebruikersvriendelijkheid
  • De nieuwste internet browsers worden snel en goed ondersteund

  • Geen licentie- en aanschafkosten

  • Lagere kosten bij veranderingen

  • Al uw content van de website is te ex- en importeren

  • Nieuwe functionaliteit is snel en goedkoop te integreren van de klant, en niet op het CMS systeem zelf

  • Een bedrijf als Beeldproductie richt zichzelf op de ontwikkeling van de website

  • Zoekmachines zoals google kunnen een CMS systeem uitstekend indexeren

Oke, dus u kiest voor een open source CMS systeem. Maar welk systeem gaat het dan worden?
Als je het aan ons vraagt zullen wij zeggen kies voor WordPress. Wordpress is het nummer 1 open source CMS systeem dat er is. Een kwart van alle websites draait op het WordPress CMS systeem. Bijna elke webdesigner kan ermee uit de voeten. WordPress is continue in ontwikkeling en beschikt altijd over de nieuwste functies en updates. Elke PHP ontwikkelaar kan plug-ins ontwikkelen voor WordPress.

Heeft u nog twijfels?

Never fall for a custom, hosted CMS ever

Should I build a custom CMS or use opensource?